Om Stengaard BIler

Køb og salg. Reperationer. Service.

Mange års erfaring med køb og salg af biler

Hos Stengaard Biler har vi mange års erfaring med bilsalg og køb. Vi har altid et stort udvalg af brugte biler i næsten alle mærker og prisklasser. Vi er fokuseret på at finde den rette bil til dig og sørger altid for at du forlader butikken 100% tilfreds.

Det gør vi ved at sørge for at leve op til dine ønsker og forventninger, det gælder både når du skal købe ny bil, bytte bil eller sende din bil på værksted hos os.

Kompetent og professionel vejledning

Vi ved det ikke er nemt at købe bil, derfor giver vi dig en kompetent og professionel vejledning, hvor vi sørger for du køber den bil der passer ind i din dagligdag, økonomi og budgetplan. Så du får oplevelsen af, at være i gode hænder i en tryg og tillidsfuld atmosfære.

Det kan nemlig betale sig at investere i en brugt bil frem for en ny – så længe du vælger en forhandler der prioriterer kundeservice og har øje for kvalitet.

Vores biler er “håndplukkede” varer, da de fleste af dem er 1 ejers, lavt KM-tal og med overholdt servicebog, så vi altid kan tjekke op på bilens historik. Vi gennemtjekker og klargører alle biler inden levering, så du får følelsen af at have købt en NY bil – selvom den er brugt!

Hos Stengaard Biler

 

Specialister i Engros Bilsalg

Vi lever trods alt af tilfredse kunder og et godt ry og vi er målsatte på at være danmarks bedste brugtvognsforhandler uanset hvad dette må indebære.

Vi er først tilfredse når du er tilfreds!

Besøg vores bilhus på Formervangen 40 2600 Glostrup – Eller ring på 31272727 og lad os høre om netop dine behov og ønsker!

Hvad siger kunderne?

Super fin service

Super fin service leveret af Rene. Bilen kører som smurt indtil videre, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med købet. Stærkt anbefalet herfra.

Det er simpelthen de sødeste og mest..

Det er simpelhen de sødeste og mest hjælpsomme personer, dem kan I godt være stolte af, gid alle sælgere var som dem.

Varmeste anbefaling

Stengaard biler i Glostrup har mine varmeste anbefalinger.
Stort udvalg af biler, nemt at komme dertil.
Både Rida og Rene er super søde og hjælpsomme, og hjælper dig med at finde den helt rigtige bil til dine behov.
KLART et besøg værd

Fantastisk service

Fantastisk service og meget imødekommende sælgere/ejere. Føler sig godt taget imod og godt behandlet. Meget ærlige og vejleder om både salg/køb uden profit for øje – vejleder ud fra kundens ønske, også selvom det ikke resulterer i et salg.
Kan varmt anbefale dem til andre købere.