Firmaprofil

 

Velkommen hos Steengardbiler

Hos Stengaard Biler har vi mange års erfaring med bilsalg og køb. Vi har altid et stort udvalg af brugte biler i næsten alle mærker og prisklasser. Vi er fokuseret på at finde den rette bil til dig og sørger altid for at du forlader butikken 100% tilfreds. Det gør vi ved at sørge for at leve op til dine ønsker og forventninger, det gælder både når du skal købe ny bil, bytte bil eller sende din bil på værksted hos os. 
Vi ved det ikke er nemt at købe bil, derfor giver vi dig en kompetent og professionel vejledning, hvor vi sørger for du køber den bil der passer ind i din dagligdag, økonomi og budgetplan. Så du får oplevelsen af, at være i gode hænder i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Det kan nemlig betale sig at investere i en brugt bil frem for en ny - så længe du vælger en forhandler der prioriterer kundeservice og har øje for kvalitet. Vores biler er “håndplukkede” varer, da de fleste af dem er 1 ejers, lavt KM-tal og med overholdt servicebog, så vi altid kan tjekke op på bilens historik. Vi gennemtjekker og klargører alle biler inden levering, så du får følelsen af at have købt en NY bil - selvom den er brugt!

Specialister i Engros Bilsalg.

Vi lever trods alt af tilfredse kunder og et godt ry og vi er målsatte på at være danmarks bedste brugtvognsforhandler uanset hvad dette må indebære.

Vi er først tilfredse når du er tilfreds!

Besøg vores bilhus på Formervangen 40 2600 Glostrup - Eller ring på 31272727 og lad os høre om netop dine behov og ønsker!

 

scroll up